Facebook icon Youtube icon Tiktok icon Instagram icon

04.11.2022

Horvātija, Zadar, Kempings – LA Tomsoni

+14 attēli

Autors – LA Tomsoni

Falkensteiner camping – Zadara – oktobris.

Mums ļoti patika šis kempings, atrodas pie jūras – ar savu pludmali!

Arī mājiņas ir ierīkotas ar glanci – ir viss nepieciešamais un pat vairāk – virtuvīte ar traukiem, mikroviļņu krāsni, elektrisko plīts virsmu, kafijas aparāts, tējkanna, ledusskapis, nosūcējs un pat trauku mazgājamā mašīna!! Tāpat mājiņa aprīkota ar kondicionieri, tv, ir dīvāns, pusdienu galds. Ārpusē ir terase ar zvilni un atpūtas krēsliem, galdu.

Teritorija ir kopta un skaisti iekārtota. Teritorijā ir gan mobilās mājas, gan glempinga teltis, gan vietas kemperiem.. baseini, bērnu laukumi un izklaides bērniem, spa, veikals, restorāns, bārs, speciāla ēka ar visu nepieciešamo kemperu iemītnieku ērtībām – un tur tiešām ir burtiski viss: dušas, wc, izlietnes mutes mazgāšanai, izlietnes trauku mazgāšanai, pat speciālas izlietnes bērniem (zemākas), pārģērbšanās kabīnes ar izlietni, trauku mazgājamās un veļas mazgājamās mašīnas (par maksu). Ir arī velosipēdu noma. Autostāvvieta arī netālu no mājiņām.

Cena – 152 eur/ 2 naktis, īpašais Spa akcijas piedāvājums – mājiņas cenā iekļautas brokastis, autostāvvieta, velosipēdu noma un spa centra apmeklējums! Rezervējot, jāizpēta vai nav pieejama akcijas cena.

Falkensteiner Premium Camping Zadar

https://www.falkensteiner.com/premium-camping-zadar

Vairāk par mūsu ceļojumiem Instagramā – la_tomsoni_photography_travel

Atstāj komentāru

Citi raksti