Facebook icon Youtube icon Tiktok icon Instagram icon

28.11.2023

Spānija, Tarifa – Ieva

+7 attēli

Autors – Ieva

Pasaules galamērķis – Kaitserfingam

Tarifa ir pilsēta Dienvidspānijā, Cádizas provinces dienvidos, netālu no Gibraltāra šauruma. Tas ir viens no Dienvidspānijas populārākajiem galamērķiem, īpaši kaitesērfošanas (pūķošanas) un vindsērfinga entuziastiem, pateicoties stiprajai vēja aktivitātei šajā teritorijā.

Pilsēta ir sena, ar vēsturisku viduslaiku centru, kas piepildīts ar veciem celiņiem, kafejnīcām un veikaliem. Tarifas arhitektūra ir izcilas kombinācijas piemērs, kurā redzamas gan islāma, gan eiropeiskās ietekmes. Tarifa atrodas pie Atlantijas okeāna un Gibraltāra šauruma ieejas, tāpēc tā piedāvā iespaidīgas pludmales ar smilšainiem krastiem.

 

Tā kā tā atrodas netālu no Āfrikas krastiem, no dažām vietām pilsētā ir redzams arī Marokas piekrastes skats, kas pievieno īpašu pievilcību šai vietai. Tarifa ir pievilcīga vieta, kas apvieno brīnišķīgas pludmales, piedāvājumus aktīvai atpūtai un interesantu kultūras mantojumu, kas pievilina tūristus no visas pasaules.

Tarifa ir pasaules klases galamērķis kaitesērfošanai.

Tarifa ir pazīstama arī kā viena no labākajiem vēja spotiem pasaulē, piesaistot profesionālus kaitesērferus, kā arī iesācējus no visas pasaules. Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc Tarifa ir tik populāra kaitsērfošanas vieta, ir tās vēja apstākļi.

Šeit regulāri iepūš spēcīgi vēji, kas radīti Gibraltāra šauruma un Atlantijas okeāna mijiedarbībā, nodrošinot ideālus apstākļus kaitesērfošanai. Tādēļ daudzi kaitesērferi no visas pasaules dodas uz Tarifu, lai baudītu šos piemērotos vēja apstākļus.

Papildus tam Tarifā tiek piedāvātas vairākas kaitesērfošanas skolas, kas piemērotas gan iesācējiem, gan pieredzējušiem braucējiem. Šeit tiek piedāvāta apmācība un nomas pakalpojumi, kas nodrošina visu nepieciešamo aprīkojumu, lai apgūtu un baudītu šo adrenalīna pilno sporta veidu.

 

Atstāj komentāru

Citi raksti