Facebook icon Youtube icon Tiktok icon Instagram icon

Pieredze Dubaijas viesnīcās

Ja esat apjukuši plašajā viesnīcu klāstā ko piedāvā šī pilsēta, tad šeit būs izklāsts par tām kurās ir sanācis palikt. Kopā Dubaijā ir sanācis pabūt dažāda budžeta deviņās viesnīcās un no pieredzes varu teikt, ka visas ir bijušas atbilstošas savai cenu kategorijai. Katra viesnīca tika izvēlēta ar noteiktu mērķi – dēļ lokācijas, piedāvājuma, interjera, tās izskata un dēļ tā vai tā var piedāvāt ko unikālu.

Al Sarab Hotel

Al Sarab 3 zvaigžņu viesnīca atrodas Deiras rajonā un ir standarta viesnīca ar labu cenu. Šī viesnīca ļoti labi der, ja nepieciešamība ir palikt lidostas tuvumā, kas no viesnīcas atrodas 4km attālumā. Šajā viesnīcā atrodas arī neliels naktsklubs. Cena sākot no 55Eur divām personām.

Admiral Plaza Hotel

Admiral Plaza ir 3 zvaigžņu viesnīca, kas atrodas Deiras rajonā. Deira is vēsturiski senākais rajons Dubaijā un līdz ar to lētākās viesnīcas ir atrodamas tieši šeit un šī ir viena no tām. Ja gribat ietaupīt naudu, tad šī viesnīca būs pa kabatai. Nekas īpašs ar šo vienīcu nav, bet cenas ziņā tā ir pieņemama. Cena sākot no 65Eur divām personām.

Mercure Gold Hotel

Mercure Gold 4 zvaigžņu viesnīca ir diezgan centralizēta, jo ļoti daudz apskates objekti ir pavisam netālu kā Dubai frame, kas ir 2,6km attālumā, Burj Khalifa ar Downtown ir 5km attālumā un lidosta ir 6km attālumā, līdz ar to šī ir laba lokācija, ja neplānojas doties uz otru pilsētas pusi. Šī viesnīca tika arī izvēlēta interjera dēļ, jo visa recepcija ir skaistos karaliskos toņos ar apzeltijumiem. Kā arī viesnīcas cena nebūt nav tik liela, kas ir 57Eur divām personām.

Gevora Hotel

Gevora ir 4 zvaigžņu viesnīca un ir augstākā viesnīca pasaulē, kas sniedzas 356m augstumā un tā atrodas labā vietā gar Sheikh Zayed ceļa. Domāju, ka šo iespaidīgo ēku zelta tonī ir pamanijis ikviens, kas ir bijis Dubaijā un ja nav, tad noteikti pamanīs kad dosies uz turieni. Uz šīs viesnīcas jumta atrodas iespaidīgs restorāns – Highest view lounge & restaurant. No turienes paveras ļoti iespaidīgs skats uz pilsētu. Šai viesnīcai ir arī āra baseins arī ar kolosālu skatu. Šie arī ir galvenie iemesli kapēc tika izvēlēta šī viesnīca. Izejot no tā, šī viesnīca bija ļoti laba. Cena sākot no 127Eur divām personām.

Shangri-La Dubai

Shangri-La ir 5 zvaigžņu viesnīca, kas atrodas netālu no Burj Khalifas. No ārpuses šī viesnīca varbūt šķitīs parasta, bet tā nemaz nav. Galvenā lieta kas ir šajā viesnīca ir tās unikālā tersase no kuras paveras fenomenāls skats uz pilsētas Downtown un Burj Khalifu. Šeit ir arī 2 peldbaseini, viens 4 stāvā un otrs 47 stāvā ar Spa un iespēju iziet uz šo kolosālo terasi. Kā arī lidosta atrodas tikai 5 minūšu brauciena attālumā. Principā galvenais šajā viesnīcā ir šī unikālā terase, dēļ kā arī tika izvēlēta šī viesnīca. Šī noteikti ir ļoti romantiska vieta pāriem. Cena sākot no 260Eur divām personām.

Raffles Dubai

 

Raffles Dubai ir 5 zvaigžņu viesnīca, kas tika izveidota iedvesmojoties no senās Ēģiptes. Pati viesnīca ir veidota piramīdas formā un tai apkārt ir daudz dažādu statuju, obelisku un daudz citu senās Ēģiptes simbolu. Numuriņi ir ļoti skaisti un no tiem paveras plašs skats uz Dubaijas panorāmu. Netālu 2,2km attālumā atrodas arī Dubai Frame. Iemesls kapēc nakšņošana tika izvēlēta šajā viesnīcā ir tās unikālais dizains un skats no numuriņa. Pati par sevi šī viesnīca ir ļoti grezna un nav no tām lētākajām un tās cena ir sākot no 357Eur divām personām.

FIVE Palm Jumeirah Residences – Mint Stay

FIVE Palm Jumeirah atrodas uz Palm Jumeirah salas. Šī vieta tika izvēlēta dēļ skaistajiem numuriņiem ar zelta dizainu, interesanto āra baseinu, pludmales pieejamību un dēļ tā, ka šī ir populāra ballētāju vieta. Lokācija ir ļoti laba, ja vēlaties uzturēties uz šīs salas vai arī Marina un JBR pludmales tuvumā. Ņemiet vērā, ka šī noteikti nebūs no lētākajām naktsmājām, jo minimums šeit ir jāpaliek 2 naktis un tas izmaksās jums sākot no 648Eur diviem uz 2 naktīm.

Atlantis, The Palm

Atlantis The Palm viesnīca ir kā viens no Dubaijas simboliem, to būs ievērojis jebkurš, kas ir viesojies uz mākslīgi izveidotās Jumeirah Palm Island salas. Šī viesnīca pāresteidz it visā.  Šī vieta visticamāk atšķiras no visām viesnīcām kurās iepriekš būsiet bijuši, jo tās tēma ir balstīta uz pazudušās Atlantīdas pilsētas leģendas un viss dizains saistās ar jūru. Šajā viesnīcā atrodas arī milzu akvārijs kurā ir iespējams nirt un baudīt pasakainus zemūdens skatus. Kā arī šeit atrodas milzīgs ūdens atrakciju parks – Aquaventure Waterpark. Viesnīcai ir pieejama arī plaša pludmales zona un daudz, dažādu atrakcijuŠī viesnīca tika izvēlēta, jo tā ir viena no The Best Top 3 viesnīcām Dubaijā, numuriņš kurā tika nakšņots saucas – Regal Suit Club. Šajā viesnīcā cenas sākas no 484Eur divām personām.

Burj Al Arab

Tika nakšņots arī šajā, tā dēvētajā, vienīgajā 7 zvaigžņu viesnīcā pasaulē Burj Al Arab. Vis vieglāk raksturot šo viesnīcu ir vienā vārdā – GREZNĪBA. Šī unikālā ēka ir arī kā Dubaijas simbols, kas atgādinu milzu buru. Viesnīca tika izvēlēta savas greznības dēļ , jo vismaz vienreiz mūžā katram, kas tāds būtu jāpieredz.

Atstāj komentāru

Citi raksti